Wat vinden de deelnemers van CooL?

 

Ik ben mijn hele leven al bezig met gewicht en met lijnen, ik heb echt alles gedaan. En nu pas leer ik bewust worden van wat ik eet.                                                                                                                                                                                  Charlotte (67)

 

Ik ga met plezier naar de bijeenkomsten.

                                                                                                                                                                                               Natasja

 

Het voelt niet als lijnen, ik merk dus dat ik het nu al veel langer volhoud dan elk programma hiervoor.

                                                                                                                                                                                              Sandra (54)

 

En dan denk ik: ja ja Sonja, die oefening dat gaat hem niet worden. En dan blijkt die oefening achteraf toch veel invloed te hebben.                                                                                                                                                                                   Piet ( 47)  

 

Ik sta er versteld van wat er allemaal in dat eerste halve jaar veranderd is. Over 1,5 jaar ben ik vast een heel ander mens

                                                                                                                                                                                               Ali    (36)

 

Normaal zou ik na 3 maanden door mijn wilskracht heen zijn en dat heb ik nu niet. Het is echt een andere manier van denken en dat is het hele verschil.                                                                                                                                               Marieke  (28)

 

In het begin vond ik het heel lastig. Er gebeurde vanalles, maar niet op de weegschaal.

                                                                                                                                                                   Franka ( na  7 maanden -9 kilo)

 

Ik heb alles geprobeerd, dietisten, afslankprogrammas, en elke keer was het minder, minder, minder of nog strengere regeltjes. CooL is anders, en dat geeft enorm veel rust.                                                                Digna  42

 

Ik leefde altijd in tijden van lijnen en niet lijnen en dat ben ik nu kwijt. Ik val langzaam maar zeker af, terwijl ik toch af en toe uit eten ga of iets lekkers pak.                                                                                                                            ingrid  ( 49)

 

Wij, mijn moeder en mijn zus, zijn heel blij dat hij eindelijk actie heeft genomen om zijn eetgedrag aan te pakken. En helemaal toen hij heel enthousiast en blij thuis kwam na jullie eerste gesprek. Je hebt hem geraakt, ik denk zijn eigenwaarde. Mijn moeder zag al meteen een verschil in zijn stemming. Veel vrolijker en ze geven elkaar en zichzelf nu de hele dag complimentjes.                                                                                                                       Uit een mailtje na een intake gesprek

 

Je merkt toch wel dat het wat doet met een groep. Je herkent elkaar en daardoor voel je je veel minder alleen in het geworstel.                                                                                                                                                Martin  (50)

 

                     

 

liever een fimpje dan lezen? klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op weg naar een gezond en actief leven

Cool Regio Nijmegen

06 44554932
info AT cool-regionijmegen DOT nl